• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicklas Grodt Degn

Hæsblæsende Merseyside-derby blev afgjort på en halvleg

Foto: Getty Images

Liverpool skulle bruge en utroligt underholdende halvleg på at få has på Everton. Det på trods af, at Jürgen Klopp stillede med et par reserver fra start.

Af Nicklas Grodt Degn

Målene fløj ind i øst og vest, da Liverpool og Everton onsdag aften mødtes i et nyt kapitel af det traditionsrige Merseyside-opgør. I hvert fald i første halvleg, hvor næsten samtlige mål i Liverpools 5-2-sejr faldt.

Allerede efter seks minutter åbnede Evertons onde ånd, Divock Origi, scoringen, ligesom han gjorde det, da de to hold mødtes for et år siden. Reserven Origi havde fået chancen i front sammen med Xherdan Shaqiri, der ligeledes greb chancen med et ml til 2-0 efter 17 minutter.

Få minutter senere reducerede den unge italienske angriber Moise Kean, men efter en halv time var Divock Origi igen på pletten til 3-1. Sadio Mané øgede til 4-1 lige før tillægstiden af første halvleg, mens Richarlison reducerede til 4-2 for Everton i tillægstiden af første halvleg.

I anden halvleg lukkede og slukkede Georginio Wijnaldum til 5-2.

Kampen fusede ud i anden halvleg, og det kunne Liverpool være mest tilfredse med. Med sejren er de nu igen otte point foran Leicester på andenpladsen og 11 point foran Manchester City på tredjepladsen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020