• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Alexander Paaske

Hazard: Joe Cole overbeviste mig om Chelsea-skifte

Foto: Getty Images

Eden Hazard giver nypensionerede Joe Cole æren for, at han byttede Lille ud med Chelsea i 2012.

Af Alexander Paaske

I starten af dette årti var belgiske Eden Hazard det måske største talent i europæisk fodbold. Han brillerede for Lille i Ligue 1 og havde interesse fra flere af kontinentets største klubber.

Den belgiske magiker valgte at skifte til Chelsea i 2012, og den beslutning skyldes i høj grad en spiller, der i dag lagde fodboldstøvlerne på hylden: Engelske Joe Cole.

Læs også: Joe Cole annoncerer karrierestop med kærlighedserklæring til Chelsea

Kantspilleren spillede sammen med Hazard i Lille i 2011/2012-sæsonen og overbeviste den belgiske stjerne om at vælge The Blues som sit næste hold. Det fortæller Eden Hazard selv til Chelseas Twitter.

- Jeg talte med ham, før jeg skrev under med Chelsea. Han fortalte mig seriøst hver dag, at Chelsea var den bedste klub for mig, siger Hazard.

- Han sagde, at Chelsea var en stor klub, hvor du kan vinde trofæer hver sæson. Derfor skrev jeg under, så tak, Joe Cole!

Joe Cole nåede i sin karriere blandt andre at repræsentere Chelsea, Liverpool og West Ham foruden det engelske landshold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.