• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Hazard vil have legendestatus i Chelsea

Foto: Getty Images

Rygterne om Eden Hazards fremtid vil blot fortsætte efter belgierens seneste udtalelser, hvor han mest af alt hentyder til en kontraktforlængelse med Chelsea.

Af Morten Jørgensen

Real Madrid eller Chelsea? Det er en de to klubber, der formentlig får gavn af Eden Hazard over de næste sæsoner, men nu kan det måske tyde på, at Chelsea kan formå at holde på belgieren.

Onsdag aften scorede han sit mål nummer 100 og 101 for Chelsea, og dermed meldte han sig ind i en lille, eksklusiv klub af spillere, der har scoret mindst 100 mål for den engelske klub. De øvrige ni spillere på listen er alle legender i Chelsea, og den status ønsker Eden Hazard også at få.

- Målene betyder meget specielt på grund af sejren. Ja, 101 mål for denne fantastiske klub vil jeg aldrig glemme. Nu tror jeg, at fansene, spillerne og jeg vil have mere. Jeg vil score flere mål for klubben og blive en legende som (Frank, red.) Lampard, (John, red.) Terry og (Didier, red.) Drogba. Jeg forsøger at gøre mit bedste, men når vi vinder, kan vi nyde det, sagde Hazard til Sky Sports.

Chelsea endte med at vinde opgøret mod Watford 1-2 takket være Eden Hazards to scoringer, som du kan se sammen med kampens øvrige højdepunkter i toppen af artiklen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Godt corona-nyt i Randers FC

Efter Thomas Thomasbergs positive test er Randers-truppen blev testet, og her er der ikke tegn på et smitteudbrud.

Mere Superliga

Fokus