• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Christian Fomsgaard Jensen

Henry: Giroud kan vinde Arsenal titlen

Thierry Henry mener, at Girouds indskifter-rolle kan være med til at sikre Arsenal titlen, som man tidligere så det med Solskjær i Manchester United.

Af Christian Fomsgaard Jensen

Olivier Giroud kom ind fra bænken og sikrede Arsenal sejren over Sunderland i weekenden, da han scorede to gange. Nu siger Arsenals tidligere stjerneangriber, at netop den løsning kan vinde mesterskabet for Arsenal. 

- Han kan være en plan B. Jeg ved ikke, om han er tilfreds med at komme fra bænken, men jeg tror, at det er sådan man vinder en titel, siger Thierry Henry til skysports.

- Manchester United havde Solskjær, Manchester City havde Dzeko, og vi havde selv Sylvain Wiltord, så kan han acceptere at gøre det? 

Alexis Sanchez er blevet Arsene Wengers foretrukkende spidsangriber, og han har tidligere draget paralleller mellem chileneren og Luis Suarez. 

- Giroud er fantastisk i luften, og det giver dig andre muligheder. Hvis man har Sanchez i midten, og Giroud kan komme ind fra bænken giver det dig flere muligheder, men det er fantastisk for Wenger.

Olivier Giroud virker til at have taget reserverollen til sig, og han har ikke ytret sig negativt om sin nye rolle.

- Jeg koncentrerer mig bare om, hvad jeg skal gøre på banen, så skal min tid nok komme. Selvfølgelig ville jeg foretrække at være på banen, men jeg kom sent tilbage fra EM. Jeg var ikke fysisk klar til at spille, og så havde jeg en irriterende skade, så je skulle bruge lidt tid på at komme tilbage. Jeg er meget tilfreds med at  være det nu, siger Olivier Giroud.

Superliga

Mere Superliga

Fokus