• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Gustav Tornby

Hiddink: Terry kan blive en god manager

Hiddink: Terry kan blive en god manager
Foto: Polfoto/Francois Mori

Chelsea-kaptajnen er nok ikke på Stamford Bridge til næste sæson, men hans nuværende træner har tro på, at han får succes i fremtiden.

Af Gustav Tornby

John Terrys fremtid er ét stort spørgsmålstegn efter midterforsvareren udsendte en pressemeddelelse, hvor han bekræftede, at han ikke var blevet tilbudt en ny kontrakt af Chelsea-ledelsen, og derfor ville kigge nærmere på hans muligheder. 

Chelsea svarede tilbage, at det manglende tilbud nødvendigvis ikke betød, at klubben ikke ville give ham ét før sæsonen er omme. Men uanset hvad hans fremtid end bringer, så mener Guus Hiddink, Chelseas nuværende manager, at Terry har hvad der skal til for at være manager på højeste niveau. 

- Jeg tror, han kan blive en god manager, men først skal han klare mellemperioden, hvor der gives struktur og et fundament. Det gjorde jeg derhjemme, hvor jeg tog notater i løbet af træningssessioner, men det ville måske være en smule offensivt, fortæller hollænderen til diverse medier heriblandt Goal.com. 

- Jeg vil ikke tale med ham om at blive en manager, fordi så tror han måske, at jeg skubber ham ud fra klubben, slutter Hiddink. 

---------------------------

Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets læsere - SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus