Highlights: Defoe og Sunderland fik 2-2 mod Liverpool

Se højdepunkterne fra Sunderlands og Liverpools 2-2-kamp mandag eftermiddag.

Med en 4-2-sejr over Stoke i sidste runde vandt Chelsea sin 13. Premier League-sejr i streg, men alligevel var man blot seks point foran Liverpool forud for The Reds' mandagskamp mod Sunderland.

Jürgen Klopps tropper kunne med en sejr lægge pres på Antonio Contes ditto forud for deres onsdagskamp mod formstærke Tottenham.

Det startede også glimrende for Merseyside-mandskabet. Efter små 20 minutter kunne Sturridge nemlig guide bolden ind over Vito Mannone og ind i Sunderland-målet til 1-0 efter en dødbold.

Modsvaret kom dog prompte fra Sunderland. Ragnar Klavan begik straffespark på Didier Ndong og det skulle Jermain Defoe selvfølgelig tage sig af. Det scorede den 34-årige angriber naturligvis på og så var der pres på Liverpool.

Liverpool kunne dog efter 72 minutter bringe sig på 2-1 efter Sadio Mané som en farvelgave før han tager til AFCON sendte en løs bold ind i målet og bringe Liverpool i front.

Sadio Mané var dog ikke færdig med at uddele gaver, da han 10 minutter senere havde hånden på bolden i eget felt. Endnu et straffespark til Sunderland og naturligvis endnu et mål fra Jermain Defoe.

Derfor endte det med 2-2 på Stadium of Light og Chelsea kan dermed bringe sig otte point foran Liverpool med en sejr onsdag.