• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Alexander Paaske

Higuain og Hazard bombede i ydmygelse af Huddersfield

Gonzalo Higuain og Eden Hazard kom begge på tavlen to gange, da Chelsea kom tilbage på sporet med en storsejr på 5-0 over Huddersfield.

Af Alexander Paaske

Chelsea skulle lørdag forsøge at vaske blamagen fra midtugens 0-4-nederlag til Bournemouth af sig, da Huddersfield med Jonas Lössl og Philip Billing i startopstillingen var på besøg.

Andreas Christensen havde fået chancen fra start i midterforsvaret for værterne, og han kunne tidligt juble over en scoring af en holdkammerat, da den nye mand i front Gonzalo Higuain bankede Chelsea foran efter et flot oplæg af N’Golo Kanté.

Læs også: Sarri: Man skal være tålmodig

Efter en halv time fik Billing en fin mulighed på kanten af feltet, men Andreas Christensen fik blokeret i sidste øjeblik. Minuttet efter var David Luiz så helt fri på et hjørnespark, men brasilianeren headede forbi.

2-0 blev det dog kort før pausen. Kachunga nedlagde Azpilicueta i feltet. Det betød straffespark til Chelsea, som Hazard sikkert udnytte i duellen med Lössl.

I anden halvleg var det blot et spørgsmål om sejrens størrelse, og desværre for Huddersfield endte det i en større afsklapsning. Først fandt Barkley Hazard med en præcis aflevering i dybden. Belgieren tog et skarpt træk forbi Lössl og sendte bolden i nettet til 3-0.

Få minutter senere blev også Higuain dobbelt målscorer, da han flot sendte bolden i kassen fra distancen, og i slutfasen scorede Luiz med hovedet efter et hjørnespark.

Sejren betyder, at Chelsea er tilbage på fjerdepladsen i Premier League, mens Huddersfield stadig er under nedrykningsstregen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...