Højbjerg med fra start: Southampton i kæmpe kollaps imod Wolverhampton

Det så længe godt ud for Southampton, der endte med at smide det hele på gulvet og tabe til Wolverhampton.

Southampton gik ind til lørdagens kamp imod Wolverhampton med en flot stime af kampe i ryggen.

Holdet havde nemlig fået vendt en katastrofal sæsonstart til en fornuftig midterplacering i Premier League.

Klubben havde som sædvanlig danske Pierre-Emile Højbjerg med fra start med anførerbindet om armen.

Han og holdkameraterne fik en særdeles glimrende begyndelse på kampen.

Et frispark endte med at finde vej til Jan Bednarek, der med en fix afslutning bragte Southampton foran efter et kvarters spil.

20 minutter senere udbyggede holdkammeraten Shane Long føringen til 2-0, hvilket blev stillingen som klubberne gik til pause med.

Hvad der blev sagt i pausen er ikke offentliggjort. Men det er formentlig mest interessant at vide, hvad Wolverhampton-manager Santo Espirito fortalte sine spillere. For de kom ud med ild i øjnene fra anden halvlegs begyndelse, hvilket man ikke kan sige om Southampton-spillerne.

Pedro Neto scorede kort inde i anden halvleg, hvorefter  Raul Jimenez tog over med to scoringer. Dermed var stillingen nu 2-3 i Wolverhamptons favør, hvilket endte med at blive kampens resultat.