Højdepunkter: Jota matchvinder og hattrick-helt i Wolves-sejr

Diogo Jota scorede hattrick, da Wolverhampton skød Kasper Schmeichel og Leicester i sænk i en 4-3-sejr på Molineux.

Wolverhampton og Leicester indledte lørdag 23. spillerunde i Premier League i et opgør om vigtige point i den øverste halvdel af rækken.

Kampen blev en uhyre underholdende en af slagsen, som Wolverhampton vandt 4-3 efter en scoring tre minutter inde i overtiden af Diogo Jota. Hans tredje mål i kampen.

Jota åbnede ballet efter fire minutter, før Ryan Bennett fordoblede føringen efter 12 minutter. Efter pausen kæmpede Leicester sig tilbage på mål af Demarai Gray og et selvmål af Conor Coady. Jota genetablerede Wolves-føringen midt i anden halvleg, men få minutter ført tid udlignede Wes Morgan for Leicester, før Jota blev den helt store helt i overtiden.

Se de syv mål fra det medrivende Premier League-opgør øverst i artiklen.

Sejren betyder, at Wolves overhaler Leicester i tabellen og nu ligger på en ottendeplads med 32 point i 23 kampe. Leicester er nummer ni med 31 point.