Højdepunkter: Manchester United vandt uden problemer

Der var ingen slinger i valsen, da Manchester United slog Stoke.

Stoke ansatte mandag ved middagstid Paul Lambert som ny manager, men englænderen så blot til fra tribunen, mens Manchester United ikke havde nogen problemer med at besejre the Potters.

Allerede efter ni minutters spil kom De Røde Djævle foran på Old Trafford, da Antonio Valencia scorede et yderst sjældent mål med venstre fod.

Inden pausen fik Anthony Martial øget til 2-0, og ligesom ved det første mål var det med Paul Pogba i oplæggerens rolle. Stoke havde i mellem de to mål også haft flere muligheder for at score, men skarpheden manglede.

Derimod lukkede Romelu Lukaku kampen med sin scoring til 3-0 i anden halvleg, hvorefter José Mourinho besluttede sig for at spare flere af sine profiler.