Højdepunkter: Vanvidskamp på Stamford Bridge

Chelsea tabte 2-3 mod Burnley efter at have modtaget to røde kort og fået et mål annulleret.

Der var smæk for skillingen på Stamford Bridge lørdag eftermiddag, hvor Burnley var på besøg.

Gæsterne var foran 0-3 ved pausen efter to mål af Sam Vokes og ét af Stephen Ward. Chelsea fik efter et kvarter udvist Gary Cahill, og det frustrerede Chelsea-spillerne, som slet ikke fik et ben til jorden i de første 45 minutter.

Det blev meget bedre i anden halvleg, selvom de undervejs blev reduceret til ni mand efter et rødt kort til Cesc Fàbregas. Àlvaro Morata og David Luiz scorede for the Blues, som ydermere fik et mål underkendt for offside.

Se højdepunkterne fra den højintense kamp på Stamford Bridge, hvor kampens dommer, Craig Pawson, var hovedpersonen.