Højdepunkter: Voldsom dramatik i skuffende United-remis

Manchester United skuffede hjemme mod Bournemouth, der fik 1-1 med fra Old Trafford. Se højdepunkterne fra kampen her.

Første halvleg blev en hektisk affære, hvor der var chancer til begge hold. Det var dog Manchester United som startede som lyn og torden. Først var det Wayne Rooney der havde en stor chance, men måtte se sit hovedstød sejle over mål, dernæst afdriblede Pogba Bournemouth forsvaret, men måtte se sit forsøg pareret af en velspillende Artur Boruc.

I det 24. minut lykkedes de for Manchester United at udnytte en af sine mange muligheder, da forsvarsspilleren Marcos Rojo dukkede op i feltet og med en lang tå sendte et indlæg fra Antonio Valencia ind i nettet.

Føringen varede dog ikke mere end et kvarters tid, hvor Phil Jones, som netop er kommet tilbage efter en skade, begik straffespark efter en noget klodset forsvarsation. Den tidligere Manchester United spiller Joshua King stod for at sparke. Uden tøven krøllede han bolden ind i venstre hjørne.

I første halvlegs overtid var der endnu engang drama for alle pengene, da Bournemouths Andrew Surman blev præsenteret for sit andet gule kort efter en batalje med Zlatan Ibrahimovic, som formentlig også skulle have haft rødt kort for en lidt for høj albue i en situation kort før. Det endte dog med at være Bournemouth, som stod over for at spille en hel halvleg med en mand i undertal.

Anden halvleg var en mere rolig affære, hvor Manchester United kontrollerede kampen og skabte chancerne, men en storspillende Bournmouth målmand holdt sit hold inde i kampen.

Med 20 minutter igen fik Manchester United så tildelt et straffespark efter at bolden havde ramt Adam Smith på hånden. Det lykkedes dog ikke den ellers så sikre Zlatan at score på Boruc, som hev endnu en kæmperedning frem.

Dermed forblev det en målløs halvleg og kampen endte 1-1, hvilket Bournemouth kan være mest tilfreds med. For United betyder pointdelingen, at de er ä point med Liverpool, som dog indtager femtepladsen på grund af bedre målscore. For Bournemouth er det ene point vigtigt i kampen mod nedrykning.