Howard sikrede Everton point på Etihad

Manchester City kunne ikke passere en velspillende Tim Howard, og så endte det 0-0 på Etihad Stadium i opgøret mod Everton.

Manchester City forsøger at følge trop med Leicester og Arsenal i toppen af tabellen, og her til aften fortsatte jagten, da Everton gæstede Etihad Stadium, der grundet trafikkaos i Manchester så noget tomt ud, specielt i indledningen.

De fremmødte fik dog heller ikke noget festfyrværkeri i de indleden femogfyrre minutter. Manchester City har dominerende på bolden, men kunne ikke for alvor kapitulere, og kreere chancer af deres overtag. I stedet stod Leon Osman for halvlegens bedste tilbud, da han med venstreskøjten flugtede læderet snert forbi Joe Hart.

0-0 ved pausestillingen, og efter teen begyndte hjemmeholdet for alvor at røre på sig.

Specielt angrebsprofilen Sergio Agüero skabte problemer i gæsternes forsvar, og et kvarter inde i halvlegen tvang han Tim Howard til en fantastisk redning.

Kort tid efter var det amerikanske plankeværk igen på spil, da selv samme Agüero forsøgte sig, men Howard kunne ikke passeres i aftenens kamp.

City kunne ikke finde de fornødne løsninger i slutningen af opgøret, og så sluttede det som det startede på Etihad Stadium med 0-0.