• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Huddersfield henter ny midterforsvarer: Nu kan Zanka komme videre

Den danske landsholdsspiller Mathias 'Zanka' Jørgensens klub har nu hentet en ny midterforsvarer. Dermed kan Zanka nu komme videre.

Af Oliver Okstrøm

Huddersfield rykkede ned fra Premier League med et brag i den netop overståede sæson, og nu er arbejdet i gang med at forberede dem på et år i den næstbedste engelske række, Championship.

Senest har klubben hentet den tidligere Aston Villa-spiller Tommy Elphick til klubben.

Her er der tale om en midterforsvarer, og dermed har danske Mathias 'Zanka' Jørgensen fået yderligere konkurrence om spilletiden i klubben, som i forvejen ikke har været stor siden klubben skiftede manager.

Dermed ser det ud til, at Zanka er kommet endnu tættere på et skifte væk fra klubben. Senest har den tidligere FCK-spiller været sat i forbindelse med skotske Celtic, men det er endnu ikke blevet til en transfer for danskeren.

Selv har han for få uger siden udtalt, at der er konkret interesse, og at der er mange forskellige ting i spil. Dog var intet på det tidspunkt aftalt. 

Hvis det bliver til en transfer for forsvareren, så vil Philip Billing være den eneste dansker tilbage i truppen, da målmand Jonas Lössl er skiftet til Everton.

Prisen for Tommy Elphick er et rundt nul for Huddersfield, da midterforsvarerens kontrakt med Aston Villa udløber denne sommer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus