• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League .
Sponsoreret artikel

Før Man. City - Tottenham: Betfair Spillebørs - prøv risikofrit for 550 kr

Før Man. City - Tottenham: Betfair Spillebørs  - prøv risikofrit for 550 kr
Foto: Getty Images

Betfairs Spillebørs giver kunderne mulighed for at spille mod hinanden i stedet for mod en traditionel bookmaker. Ved at matche kundernes spil snarere end selv at tage selve risikoen giver Spillebørsen mulighed for at "sælge" – altså spille på, at noget ikke sker.

Af .

Betfairs Spillebørs er verdens største sportsspillebørs. Den følger modellen fra børserne, men udskifter aktiehandlen med spilleodds på begivenheder i sportens, politikkens og underholdningens verden.

På ethvert spillemarked er der to sider af spillet. På den ene side er der dem, der mener, at en begivenhed vil ske (købere), og på den anden side dem, der mener, at den ikke vil ske (sælgere).

Premier League blev skudt i igang i sidste uge og bød på sejre til både Manchester City og Tottenham. Guardiolas tropper forsatte de gode takter fra sidste sæson og slog West Ham overbevisende 5-0, mens Spurs slog oprykkerne fra Aston Villa med 3-1.

Hvis Manchester City vinder lørdagens topkamp vil det være 5 kamp i træk de slår Tottenham og i de foregående 4 kampe har Manchester-klubben været foran ved halvleg.

På Betfairs Spillebørs får man lige nu odds 1.86, hvis Manchester City fører ved halvleg.

Prøv Spillebørsen risikofrit
Nye spillere kan prøve Spillebørsen risikofrit for 550kr. Alt du skal gøre er at tilmelde dig børsen med tilmeldingskoden ”FEO219”, placere et kontant spil på 550kr. Hvis du taber dit første spil får du pengene tilbage kontant.

Større odds på Betfair Spillebørsen
Når du spiller mod andre fjernes den margen, som bookmakere med faste odds indregner i deres priser. Det giver mulighed for et mere effektivt marked, hvilket betyder, at du ofte kan få bedre odds på Betfairs Spillebørs.

I stedet betales et lille kommissionsbeløb, men kun på gevinsterne

Superliga

Mere Superliga

Fokus