Indskiftet Eriksen hjalp Tottenham til dramatisk comeback

Med hiv og sving formåede Tottenham at indlede Premier League-sæsonen med en sejr på hjemmebane. Christian Eriksen spillede 25 minutter.

Christian Eriksen var bænket fra starten af Tottenhams sæsonåbner hjemme mod Aston Villa, og han kunne se et rystet Tottenham-mandskab komme bagud 0-1 ved Aston Villas McGinn i første halvleg og gå til pausen med det overraskende resultat.

Tottenham skulle bruge noget tid på at finde sig selv, men begyndte så i 2. halvleg at presse oprykkerne fra Aston Villa i bund. Det fik alvor fart, da Tottenham-manager Mauricio Pochettino skiftede Christian Eriksen ind til de sidste 25 minutter. Efter Eriksens entré kom der fart over feltet i det offensive, og danskeren havde selv et velplaceret frispark, der dog blev reddet af en akrobatisk Tom Heaton i Aston Villa-målet.

Presset gav pote, da nyindkøbet Tanguy Ndombele udligende efter 73 minutter, og efter 86 minutter kulminerede det i en 2-1-føring ved Harry Kane, der indtil da havde været ukarakteristisk uskarp. Alligevel var Tottenham-topscoreren der igen kort efter til slutresultatet 3-1.