• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

Irriteret Guardiola: Tillykke med mesterskabet Liverpool

Irriteret Guardiola: Tillykke med mesterskabet Liverpool
Foto: Getty Images

Pep Guardiola ærgrer sig over nederlaget i weekenden til Norwich, men han har svært ved at tage tidlig mesterskabssnak seriøst.

Af Michael Ehrhorn

Manchester City og Liverpool FC ventes i et nyt kapløb om Premier League-titlen. Af samme grund er det vigtigt hele tiden at levere på banen, men i weekenden skuffede Manchester City fælt og tabte med 3-2 i Norwich.

Efter kampen måtte City-manager Pep Guardiola da også allerede forholde sig til, at hans mandskab allerede er fem point efter Liverpool i tabellen:

Læs også: Manchester City bliver verdens første millardær-klub

- Helt ærligt. Vi er i september, så skal vi virkelig til det her? Nå det kan vi godt, jeg vil gerne ønske Liverpool tillykke med mesterskabet, siger Pep Guardiola ifølge Goal.com.

Efter den noget ironiske kommentar sætter City-manageren dog flere ord på med ophøjet ro i stemmen:

- Vi er i september måned, og nu skal vi til Ukraine. Derefter skal vi i gang igen. Selvfølgelig kan vi ikke skjule, at vi har smidt fem point. Tottenham var en ærgerlig omgang, fordi vi spillede så godt. Mod Norwich var det i enkelte dele af spillet, hvor vi skal være skarpere i, hvad vi præcist skal gøre, udtaler Guardiola.

Med til historien hører også, at Liverpool i sidste sæson på et tidspunkt var foran med syv point. Alligevel hentede City forspringet og blev mestre.

Superliga

Mere Superliga

Fokus