2016-03-05 17:01
Foto: Alastair Grant/Polfoto

Francis Coquelin dummede sig med rødt kort i lørdagens topkamp mellem Tottenham og Arsenal, og det irriterer manager Arsene Wenger.

Der var drama for alle pengene, da Tottenham og Arsenal lørdag bragede sammen i Premier League. Begge hold havde alt på spil i toppen af tabellen, og det var tydeligt på banen, hvor spillerne ikke trak sig i duellerne. Det blev dog for meget for Arsenal-spilleren Francis Coquelin, der i anden halvleg blev smidt ud. 
 
Francis Coquelin havde fået en advarsel for hånd på bolden i første chancen, og i anden halvleg oversatsede han. En tackling på Erik Lamela gik galt, og så røg Arsenal-spilleren tidligt i bad. 
 
Det røde kort irriterer Arsenal-manager Arsene Wenger, der advarede Coquelin allerede i pausen: 
 
-Han ved godt, at han lavede en stor fejl i dag. Vi valgte at advare Francis allerede i pausen, og han var opsat på at gøre det godt. Desværre kom han dog til at mistime sin tackling. Han skal lære af det hurtigt. Fodbold på dette plan kræver vilje og mod, men på en kontrolleret måde. Jeg kan ikke klage over det røde kort, sagde Arsene Wenger til den samlede presse efter kampen. 
 
Arsenal-manageren ærgrer sig dog over, at Tottenham ikke også blev reduceret til ti mand undervejs. Wenger mener nemlig, at Nathan Dier skulle have været smidt ud undervejs efter flere hårde tacklinger.   
 
SENESTE NYT...
OP | NED