2016-01-07 19:36
Foto: Rui Vieira/Polfoto

Der bliver sigtet højt hos succesfulde Leicester City i denne sæson.

I starten var demeget ydmyg og havde ikke særligt høje forventninger. "Sølle" 40 points var målet for manager Claudio Ranieri, og det var også selvom, at Leicester uge efter uge overpræsterede, og juleaften lå på førstepladsen. Halvvejs i sæsonen var første mål altså nået. 

Ydmygheden forsvandt dog, da det mål var nået. Ranieri sigter nu efter hele 80 points i Premier League - altså næsten samme antal points, som de skrabede sammen i sæsonens første halvdel. 

Også brandvarme Jamie Vardy puster til ilden. Den blændende form hos London-mandskabet er overraskende, men Premier League-topscoreren og engelske landsholdsangriber tror på, at de kan lege med om Champions League-pladserne. 

- Vi vil fortsætte med at gøre, hvad vi gøre hele tiden på træningsbanen, og se hvor det tager os hen. Vi har nået 40 points. Det er, hvad manageren ville have os til at opnå først, og det har vi gjort nu, siger han til Leicester Mercury og fortsætter:

- Det vil være fremragende (at slutte i top fire, red.), men vi vil bare fortsætte med at gøre præcis, hvad vi gør nu, hvilket er at se frem til den næste kamp. 

Jamie Vardy er lige nu to mål foran holdkammeraten Riyad Mahrez i jagten på topscorertitlen. Englænderen fører denne liste med Harry Kane. Hver har de scoret 15 mål. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?