• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicolai Sabro Hansen

Jese Rodriguez på vej til Premier League

Jese Rodriguez på vej til Premier League
Foto: Getty Images

Alt tyder på et par interessante sidste dage af transfervinduet på Riverside.

Af Nicolai Sabro Hansen

Den tidligere Real Madrid-assistenttræner og nuværende Middlesbrough-manager Aitor Karanka gør sig forhåbninger om at bringe PSG's Jese Rodriguez til klubben på en lejeaftale. 

Tidligere på dagen kom det frem, at Gaston Ramirez havde indleveret en transferanmodning til Middlesbrough kun et halvt år efter, at uruguayaneren havde underskrevet en permanent kontrakt med klubben, men i mellemtiden har Karanka annonceret, at klubben har afvist et bud på offensivspilleren fra de regerende Premier League-vindere Leicester. 

Skulle de dog alligevel ende med at sende den tidligere Southampton-spiller til London, så har Karanka allerede afløseren linet up i form af Jese Rodriguez, der i sommer skiftede Real Madrid ud med PSG, hvem betalte godt 200 millioner kroner for offensivspilleren. 

I følge BBC vil Karanka forsøge at få en lejeaftale i stand med den franske hovedstadsklub, hvor Jese kun har fået ni optrædener siden skiftet i sommer. 

Derudover røbede Middlesbrough-manageren også, at klubben havde afgivet et bud på Hull Citys Robert Snodgrass. I følge flere medier er også West Ham og Burnley ude efter midtbanespillere, hvor sidstnævnte angiveligt har fået et bud på 86 millioner accepteret. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus