• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kristian Porse

Joachim Andersen talte med CL-finalist

Foto: Getty Images

Den danske forsvarsspiller har afsløret, at han talte med Tottenham, inden han valgte at skifte til franske Lyon, der har købt ham for hele 225 millioner kroner.

Af Kristian Porse

Tidligere fredag præsenterede Lyon den danske midtstopper Joachim Andersen som ny spiller i klubben. Franskmændene har betalt 225 millioner kroner til Sampdoria for danskeren, som dermed er Danmarks hidtil dyreste fodboldspiller. 

Og det giver måske meget god mening, at Lyon har været nødsaget til punge ud for at sikre sig Andersen. I hvert fald bekræfter hovedpersonen nu selv, at han på et tidspunkt snakkede med Tottenham, der i sidste sæson var i Champions League-finalen. 

- Jeg har snakket med Tottenham, men mere vil jeg ikke sige, siger han ifølge Ekstra Bladet.

Der har generelt været en del bud på, hvor den ombejlede midterforsvarer ville ende, og Joachim Andersen fastslår, at det ikke er alle rygterne, der har haft noget på sig. Og selvom det ikke endte med et skifte til Christian Eriksens arbejdsgivere, understreger den 23-årige stopper, at han er glad for skiftet til Lyon, som han har den helt rigtige følelse omkring. Han siger yderligere, at han blandt andre har rådført sig med Simon Kjær om valget.

Lyon har udstyret Joachim Andersen med en femårig kontrakt. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus