Joe Hart er klar til at blive West Ham-spiller efter at have bestået lægetjekket mandag aften. Det skriver Sky Sports.

Joe Hart har haft stor betydning i sin tid i engelske Manchester City. Her er der dog ikke længere nogen fremtid for den engelske keeper, der denne sommer er vendt tilbage til England. Her kan han se, at City har hentet Claudio Bravo til, mens også brasilianske Ederson er købt ind foran Joe Hart. 

I sidste sæson var Joe Hart udlejet til Torino, og trods succes her bliver det ikke til en fast aftale. Det ser dog ikke ud til, at Joe Hart skal bænkes i den nye sæson hos Manchester City. Han er nemlig yderst tæt på at blive udlejet til Premier League-kollegerne fra West Ham.

Spekulationerne omkring et London-skifte for Hart har stået på længe, og søndag kom det frem, at Joe Hart mandag stod overfor lægetjekket i West Ham. Nu Skriver Sky Sports, at lægetjekket er gennemført, og at landsholdskeeperen har klaret sig fint. 

Joe Hart er endnu ikke officielt blevet bekræftet som ny West Ham-spiller, men dette ventes at ske inden for de nærmeste dage. En ny aftale præsenteres måske endda allerede mandag aften. 

Joe Hart har rundet 30 år.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?