Joe Hart ventes at gennemgå lægetjek i West Ham United mandag, hvor han gør sig klar til en lejeaftale med London-klubben.

Joe Hart var tidligere den faste stamkeeper i Manchester City. Den situation har dog ændret sig markant, og landsholdsmålmanden røg pludselig ud i kulden. Under en lejeaftale med Torino har Hart gjort det fornuftigt, men der er fortsat ikke udsigt til nogen bedring på Etihad Stadium i Manchester.

Manchester City har sikret Claudio Bravo som førstekeeper, mens også Ederson fra Brasilien er hentet ind. Dermed skal Joe Hart på ny jagt, og nu er englænderen meget tæt på at lande en aftale i Premier League.

Her er det West Ham United, der er tæt på at lande den rutinerede sidste skanse. Allerede i sidste uge kom det frem, at West Ham United var ude efter Hart, og at en aftale burde falde på plads på kort tid. Kort tid er nu ifølge Sky Sports kilder præcis det, der er tale om. 

Joe Hart meldes nemlig klar for West Ham, og mandag skal han ifølge Sky Sports til lægetjek i London hos Premier League-klubben, der går efter at forstærke sig markant denne sommer. 

Joe Hart skifter efter alt at dømme på en et-årig lejeaftale, men det meldes, at West Ham har option på at købe ham fri efter et år, hvis keeperen bliver en succes i klubben.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?