• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Jonas Lössl: Nogle gange råber jeg kun på dansk

Jonas Lössl: Nogle gange råber jeg kun på dansk
Foto: Getty Images

Den danske Huddersfield-keeper Jonas Lössl nyder tiden i engelsk fodbold, og i et interview fortæller han blandt andet lidt om fordele ved at kunne flere sprog.

Af Kenneth Jensen

Huddersfield har fået en fremragende start på livet i Premier League, hvor den danske trio med Jonas Lössl, Mathias Jørgensen og Philip Billing har været blandt klubbens bedste spillere i starten. Klubben står efter fem kampe noteret for otte point, og målmand Jonas Lössl har lukket bare tre mål ind. 

Den danske målmand erkender, at det hjælper at have danske holdkammerater, hvor Mathias "Zanka" Jørgensen i det centrale forsvar har et godt samarbejde med Lössl.

Det fortæller den danske målmand, der udnytter de mange sprog, han efterhånden kan tale med dansk, engelsk og tysk i engelske Huddersfield.

- Jeg taler dansk til ham ("Zanka") og tysk til (Christopher) Schindler. Det handler om, hvem man taler til.

- Nogle gange råber jeg kun på dansk, men det er nok mere, når man er meget glad eller frustreret og bare skal have noget ud. Men jeg taler dansk til ham ("Zanka") nogle gange, siger Jonas Lössl i et tv-interview.

Du kan se hele interviewet i videoen herunder, hvor den danske keeper også taler om den opmærksomhed, Huddersfield får i Danmark.

Superliga

Mere Superliga

Fokus