• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Jonas Lössl om stort klubskifte: En vildt spændende udfordring

Foto: Getty Images

Målmanden har fået kontrakt i engelske Everton og er de næste tre år at finde i Liverpool-klubben. Danskeren er spændt på udfordringen.

Af Kenneth Jensen

Landsholdsmålmand Jonas Lössl rykkede godt nok ud med sin klub Huddersfield, men keeperen, 30 år, bliver i Premier League, hvor han har fået en treårig aftale med engelske Everton.

Målmanden behøver heller ikke flytte langt for at bo i Liverpool, hvor Everton hører til, for der er under 100 kilometer mellem Huddersfield og Liverpool. Og så har Ekstra Bladet også fortalt, at målmanden scorer en voldsom flot hyre de kommende tre år. Med andre ord: Der er ikke meget at brokke sig over for Jonas Lössl for tidne.

I Everton bliver det dog meget sværere at komme på holdet i Everton, hvor keeper Jordan Pickford er det klare førstevalg - ligesom han i øvrigt er det hos engelske landshold - så der venter hård konkurrence for Lössl. Danskeren er dog klar til at tage kampen op.

- Det er en vildt spændende udfordring, og min følelse er, at det er den rette på det her tidspunkt i min karriere. Jeg er hentet for at fylde en ledig plads i målmandsteamet, men der er heller ingen tvivl om, at Jordan er en fremragende målmand, siger Lössl til TV 2 Sport og fortsætter:

- Jeg ved godt, at det også er ud i overhalingsbanen fra dag ét, hvis jeg vil have nogen forventning om at indfri mine egne ambitioner med dette skifte.

Den danske keeper spillede 31 kampe i Premier League denne sæson for Huddersfield. Udover "The Terries" har Lössl spillet for Mainz i Tyskland, Guingamp i Frankrig og FC Midtjylland i Danmark.

Jonas Lössl, der har en enkelt landskamp på cv'et, stammer fra Kolding.

Superliga

Mere Superliga

Fokus