2016-03-23 11:53
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Aston Villa ligner nærmest allerede et Championship-hold, men derfor er Jores Okore ikke desperat efter et klubskifte.

Det har været begrænset med spilletid, som Jores Okore i denne sæson er blevet tildelt af de to trænere, som har været i spidsen for Aston Villa, der er ligaens dårligste Premier League-hold. . 

Birmingham-klubben har 12 points til overlevelse og ligner dermed næsten allerede et Championship-hold fra næste sæson, da der kun er syv kampe tilbage. 

Med stor sandsynlighed betyder det ligeledes en trænerfyring af Remi Garde, der i øjeblikket står i spidsen for det kriseramte mandskab, og alt afhængig af hvem der overtager, kunne den danske forsvarsspiller godt forestille sig, at blive i klubben, selvom fremtiden så vil byde på fodbold i den næstbedste engelske fodboldrække. 

- Det kommer helt an på, hvilken træner vi får. Jeg spiller ikke så meget lige nu, og hvis der kommer en manager, der virkelig tror på mig, så er jeg ikke afvisende for at blive i klubben. Jeg har nået en alder, hvor jeg skal have fast spilletid for at udfolde mit talent, og jeg tror også spilletiden er vigtigst, når landsholdet skal udtages igen, siger Jores Okore til Eksta Bladet

Jores Okore har kun spillet 12 kampe i indeværende sæson. I den nuværende landsholdstrup er to Championship-spillere i form af Lasse Vibe og Jonas Knudsen udtaget. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?