• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Jose Mourinho slår fast: Ikke jaloux på Manchester City og Liverpool

Foto: Getty Images

Tottenham-træneren er ikke jaloux på den dybde, der er i Manchester City og Liverpools trupper, understreger han.

Af Victor Risager

Jose Mourinho overtog cheftrænertjansen i Tottenham i november, men portugiseren har ikke kunnet hive London-klubben op i toppen af Premier League, og klubben er aktuelt nummer otte i rækken.

Spurs har imidlertid også døjet med skader til profiler som Harry Kane, Moussa Sissoko og Tanguy Ndombele, mens de har været foruden Heung-min Son, der har været i karantæne, i en periode.

Læs også:Bitter Mourinho: Liverpool var heldige

Samtidig kan Jose Mourinho se på andre Premier League-klubber som Manchester City og Liverpools trupper have stjernespillere på bænken, men det gør ham ikke jaloux, understreger han.

- Det er, hvad det er. Vi kan ikke have et hold som nogle af de andre. Det er ikke os. Jeg så Manchester City mod Aston Villa og kiggede på bænken - Raheem Sterling, Bernardo Silva, Ilkay Gundogan og Nicolas Otamendi. Med Liverpool ser man på holdet, og man ser på bænken. De har også skadede spillere som Joel Matip, Dejan Lovren, Naby Keita og Fabinho.

- Jeg er ikke jaloux. Jeg har et fantastisk job, men det er forskellige jobs. Dette er en anden klub, siger Jose Mourinho ifølge Goal.

Jose Mourinho har stået i spidsen for Tottenham i 13 kampe, og han har hidtil vundet seks af dem, mens det er blevet til to uafgjorte og fem nederlag.

Tidligere har Mourinho været cheftræner i Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid og Manchester United.

Superliga

Mere Superliga

Fokus