• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Jürgen Klopp før afgørende runde: Intet er sikkert

Jürgen Klopp fastholder håbet om Premier League-titlen og understreger, at intet er afgjort, før den sidste spillerunde i Premier League spilles søndag.

Af Victor Risager

Premier League afgøres søndag, når den 38. og sidste spillerunde løber af stablen, og der er især fokus på guldkampen, hvor både Manchester City og Liverpool kan løbe med mesterskabet.

Før søndagens runde er Manchester City foran med et point, og de kan med en sejr over Brighton & Hove Albion selv sikre mesterskabet. Hvis City smider point, kan Liverpool dog hente mesterskabet med en sejr over Wolverhampton.

Mesterskabskampen er altså ikke endeligt afgjort endnu, og det understreger Liverpools cheftræner, Jürgen Klopp, også før søndagens kampe i et interview med Sky Sports.

- Det virker til, at alle tror, vi vil slå Wolves, og at alle er helt sikre på, at Manchester City vil slå Brighton, men Brighton har allerede overrasket mod Arsenal (Brighton spillede 1-1 mod Arsenal i sidste spillerunde, red.), fortæller Klopp og fortsætter:

- Det var imponerende, og nu når der ikke er pres på, er Brighton i stand til at spille god fodbold. De ved, at mod City bliver de nødt til at forsvare sig meget.

- Det er fodbold. Intet er sikkert. Men jeg tænker virkelig ikke på det. Det eneste, jeg tænker på, er, hvad vi kan gøre imod Wolverhampton, lyder det fra den tyske Liverpool-træner.

Der er kampstart i alle søndagens Premier League-kampe klokken 16.00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus