• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Jürgen Klopp forventer roligt transfervindue i Liverpool

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp forventer ikke, at Liverpool bliver en aktiv spiller på transfermarkedet denne sommer.

Af Victor Risager

Liverpool vandt Champions League i den forgangne sæson, og selvom det ikke lykkedes at vinde Premier League samtidig, har de ikke planer om at bruge store millionbeløb på at forbedre holdet denne sommer.

Det slår cheftræner Jürgen Klopp fast, efter Liverpools testsejr over Tranmere torsdag. Liverpools nye spillere til den kommende sæson kommer indefra i form af Alex Oxlade-Chamberlain, der vender tilbage fra en skade, og unge Rhian Brewster, fortæller tyskeren. 

- Vi har dem (nye spillere, red.) allerede. Alex Oxlade-Chamberlain og Rhian Brewster - de spillede ikke sidste år. Alle de unge drenge i dag er alle nye spillere for os.

- Vi vil se, hvad vi gør, men jeg tror ikke, det bliver vores største transfervindue, fortæller Klopp ifølge Sky Sports.

I testsejren over Tranmere leverede Rhian Brewster to mål, og Klopp forsikrer, at den 19-årige englænder kommer til at spille en rolle i den kommende sæson. 

- Rhian Brewster er en topspiller, han er et toptalent, og jeg har allerede fortalt ham, at han har en vigtig rolle i år, men hvor vigtig han bliver afhænger af ham. Vi får se. Han skal også spille forskellige positioner – centralt og på kanten er muligt. Jeg tror, vi vil se, hvordan vi stiller op, men der vil være muligheder for ham. Jeg er sikker, fortæller Klopp.

Rhian Brewster har fortsat sin debut på Liverpools førstehold til gode.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.