• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Jürgen Klopp: Uretfærdigt, hvis Liverpool ikke bliver mestre

Foto: Getty Images

Hvis sæsonen aflyses og Liverpool ikke erklæres vindere af Premier League, vil det være uretfærdigt, lyder det fra Liverpool-træneren.

Af Victor Risager

Premier League har været sat på pause siden starten af marts, og mens flere europæiske ligaer rykker tættere på en genstart, er det endnu uvist, hvornår den engelske liga genstartes.

Der har sågar været opfordringer til at erklære sæsonen ugyldig og gøre som i Holland, hvor der ikke er blevet kåret en mester, mens der heller ikke er fundet op- og nedrykkere.

Læs også:Tidligere Liverpool-stjerne: Troede min karriere var forbi som 21-årig

Skulle den idé blive ført ud i virkeligheden, vil det betyde, at Liverpool ikke bliver mestre, selvom de har et forspring på hele 25 point ned til den nærmeste efterfølger. Derfor er det heller ikke just overraskende, at Liverpools cheftræner, Jürgen Klopp, er imod idéen. 

- Der var tale om, at folk ville erklære sæsonen ugyldig. Da tænkte man, ”Hvad? Vi har spillet 76 procent af sæsonen, og I vil bare annullere?” Det ville have været noget, som jeg personligt ville finde uretfærdigt, hvis man erklærer sæsonen ugyldig, siger den tyske manager ifølge Goal og fortsætter:

Læs også:Paul Pogbas storebror skifter klub: Vender hjem til Frankrig

- Vi er bedst på hjemmebane. Vi er bedst på udebane. Det er en sæson, hvor vi skal blive mestre. Håndtering af krisen er det vigtigste. Men det betyder ikke, at visse ting overhovedet ikke er vigtige, bare fordi de er mindre vigtige.

Liverpools nærmeste konkurrenter er i øjeblikket Manchester City, der altså er hele 25 point efter Klopps tropper. City har dog også ”kun” spillet 28 kampe, mens Liverpool har spillet 29 af sæsonens 38 kampe.

Læs også:Udskældt Bundesliga-spiller nægter: Jeg kyssede ham ikke

Læs også:Dansk rådgiver i tysk storklub: Selv Manchester City har forstået det

Læs også:- Kun Liverpool kan lokke Leicester-stopper til skifte

Superliga

Mere Superliga

Fokus