• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Juventus er eksperter i fri transfer: Bliver Eriksen den næste?

Foto: Getty Images

Igennem årene har spillere som Pirlo, Pogba og senest Rabiot og Ramsey skiftet til Juventus på fri transfer, og den næste kan angiveligt blive Christian Eriksen.

Af Oliver Okstrøm

Denne sommer har den danske landsholdsspiller Christian Eriksen været en stor del af rygterne rundt om i Europa, men det er endnu sådan, at han spiller for engelske Tottenham. Det er dog ikke ensbetydende med, at rygterne nu stopper, lader det til.

I sommeren 2020 udløber Eriksens kontrakt nemlig med London-klubben, hvorfor han kan hentes helt gratis, hvis ikke Tottenham lykkes med at få forlænget. Her ser italienske Juventus ud til at være et godt bud på en ny klub til Eriksen.

Det skriver den spanske sportsavis AS, som har fulgt danskeren tæt henover sommeren i forbindelse med mulighederne for, at han kunne ende i Real Madrid, Barcelona eller Atletico Madrid.

I de seneste år har Juventus også været gode til at hente spillere på fri transfer, og denne sommer er det sket ved både Aaron Ramsey fra Arsenal og Adrien Rabiot fra Paris Saint Germain. Ændringen i de italienske skatteregler betyder også, at spillere, der kommer udefra, kan se frem til en stor rabat. Det kan også lokke for danskeren.

Hvis det ikke bliver til næste sommer, så kan det også blive på denne side af transfervinduets lukning, at Juventus snupper ham, mener avisen, som også nævner Paul Pogba som en mulighed for italienerne som forstærkning til denne sæson.

Christian Eriksen kom til Tottenham i 2013 fra Ajax.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus