• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Kæmpe Kelly-fejl kostede for Palace

Foto: Getty Images

Danny Ings udnyttede en stor fejl fra Martin Kelly og sikrede Southampton et point i lørdagens opgør mod Crystal Palace.

Af Mads Bye Marboe

Crystal Palace vandt på Boxing Day 2-1 over bysbørnene fra West Ham på en sen scoring af Jordan Ayew, men Southampton havde en vel nok endnu større succesoplevelse, da man vandt 2-0 ude over Chelsea.

Det var også hjemmeholdet, der fik den spillemæssigt den bedste start.

Men Crystal Palace har Wilfried Zaha, og den ivorianske kantspiller sørgede efter et kvarter for at spille Maximilian Meyer fri foran Southampton-målet.

Zaha afdriblede to forsvarspillere, inden han spillede bolden skråt tibage til Meyer, der hamrede bolden op i nettaget. Uheldigvis for Meyer og Crystal Palace blev scoringen dog annulleret for offside.

Læs også:Rodgers tager hatten af for Liverpool: De smider det ikke

Efterfølgende fik Danny Ings et par mindre muligheder for hjemmeholdet, men ved pausefløjt stod det 0-0 efter en chancefattig første halvleg.

I anden halvleg fik tilskuerne mere underholdning for pengene allerede efter fire minutters spilletid. Et frispark blev slået ind i panden på James Tomkins, der headede kuglen ind via overliggeren.

Crystal Palace var pludselig på vej mod endnu en sejr, og det lignede længe, at det også skulle slutte sådan.

I det 75. minut begik Martin Kelly imidlertid en kæmpe fejl, og en simpel aflevering blev opsnappet af brandvarme Danny Ings, der slap alene igennem med Vicente Guaita. Angriberen udviste stor kølighed og gjorde det til 1-1.

Læs også:Lampard stoler på Hudson-Odoi: Det er op til ham

Scoringen gav Southampton energi, og få minutter senere var det lige ved at blive endnu værre for Roy Hodgson og co., da indskiftede Moussa Djenepo fik udfordret Guaita med en fin afslutning ovenpå en formidabel soloaktion.

I de sidste minutter havde James Ward-Prowse ligeledes et farligt frisparksforsøg.

Det sluttede dog med et enkelt point til hvert mandskab. Southampton har derfor 22 point på 15. pladsen, mens Crystal Palace ligger seks placeringer højere med 27 point.

Læs også:Irriteret Lampard forlanger mere af sin offensiv

Læs også:Tjek det hæsblæsende Premier League-juleprogram

Læs også:Bundesliga-klub meldes interesseret i dansk landsholdsreserve

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.