• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Kaldt "The Stupid One": Nu accepterer han at have begået fejl

Foto: Getty Images

Tottenham-manager José Mourinho er blevet kaldt "The Stupid One" i England, efter han er blevet fotograferet, mens han var i gang med at træne spillere i Tottenham.

Af Kenneth Jensen

José Mourinho har tidligere omtalt sig selv som "The Special One", men for tiden bliver han kaldt "The Stupid One" i England.

Det gør den portugisiske manager i Tottenham, fordi han har forbrudt sig mod regeringens anbefalinger om at undgå fysisk kontakt i nogle uger i England.

Læs også:Manchester United vil købe spillere: Vi kan udnytte situationen

Manageren blev spottet af et kamera, mens han var i gang med at gennemføre en mindre træningssession med Tanguy Ndombele, mens Davinson Sanchez og Ryan Sessegnon lavede løbetræning ved siden af.

Tottenham-manageren har nu udtalt sig om situationen, og selv om der ikke er en undskyldning, er der en erkendelse af, at han har håndteret situationen forkert.

Læs også:Mourinho i modvind efter trænings-session med spiller

- Jeg accepterer, at min handlinger ikke var i tråd med regeringens anvisninger, og vi må kun have kontakt med folk fra egen hustand. Det er vigtigt, at vi alle gør vores del og følger rådene fra regeringen, så vi kan støtte vores helte i NHS (det engelske sundhedsvæsen, red.) og redde liv, har José Mourinho sagt i en udtalelse.

Mourinho og Tottenham er nummer otte i Premier League med ni runder igen. 

Læs også:Fodbold-chef: Premier League bliver snart aflyst

Læs også:Zanka vil tilbage til FC København: Fedt at slutte der

Læs også:FIFA anbefaler: Kontrakter bør forlænges til sæsonens afslutning

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.