• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Gustav Tornby

Kanté: Conte-tale overtalte mig til at skifte til Chelsea

Kanté: Conte-tale overtalte mig til at skifte til Chelsea
Foto: Polfoto/Michael Probst

Chelsea-nyindkøbet N'Golo Kanté har afsløret, at han valgte til Stamford Bridge efter Antonio Conte overtalte ham.

Af Gustav Tornby

Den franske landsholdsspiller N'Golo Kanté gennemførte igår et skifte fra de forsvarende Premier League-mestre til Chelsea, der betaler £30 millioner og blev Antonio Contes andet sommerindkøb siden italienerens ankomst i det vestlige London. 

Oven på skiftet til Chelsea takker den tidligere Caen-midtbanespiller Leicester og klubbens fans for at give ham en chance i Premier League hvorefter han hylder det projekt, Conte er ved at skabe i Chelsea. 

- I denne sæson vandt jeg Premier League-mesterskabet med Leicester. Jeg ønsker at takke ledelsen, mine holdkammerater og Claudio Ranieri for denne fantastiske sæson, der endte med, at vi blev engelske mestre. Klubbens og fansenes selvtillid vil for altid være et minde for mig. Igen takker jeg jer, skriver Kante i en meddelelse på twitter. 

- I starten af 2016/17-sæsonen har jeg valgt at skifte til Chelsea FC. Det er en stor klub, som netop har ansat en stor træner og ønsker at nå de høje ambitioner - ambitioner, jeg deler. 

- Klubbens projekt og trænerens tale har overtalt mig til at skifte til dette nye og ambitiøse eventyr. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.