• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Kina kalder: Crystal Palace har modtaget bud på Benteke

Christian Benteke ser ud til at være på vej mod Kina, efter Crystal Palace har modtaget et pænt bud på angriberen.

Af Morten Jørgensen

Da Marouane Fellaini tidligere på året sagde farvel til holdkammeraterne i Manchester United, var det for at vende næsen mod Kina og nogle helt nye holdkammerater, hvor han formentlig ikke har kendt en eneste af dem. Det kan det dog snart blive lavet om på.

Ifølge den engelske avis, the Times, har Shandong Luneng således afgivet et bud på Christian Benteke. Det er en spiller, som Marouane Fellaini kender udmærket fra det belgiske landshold, hvor de to har været fast inventar i flere år.

Buddet fra Shandong Luneng lyder angiveligt på 127 millioner kroner, og han er blevet tilbudt en kontrakt, der vil give ham 68 millioner kroner om året efter skat.

Det må formodes, at Crystal Palace vil acceptere buddet fra den kinesiske klub, idet Christian Benteke har været til salg gennem de seneste to år efter at være dalet gevaldigt i niveau, selvom han startede helt forrygende for Premier League-klubben efter sit skifte fra Liverpool i 2016.

Superliga

LIVE: Scoring i Brøndby!

Et skadesplaget Brøndby-mandskab får besøg af AaB i Superligaens sene søndagskamp. Følg opgøret her - LIVE, minut for...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.