• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Klar til Premier League: Norwich forlænger med erfaren stopper

Foto: Getty Images

Timm Klose tager tre år mere i Norwich, der i næste sæson skal spille Premier League.

Af Victor Risager

Norwich City skal i næste sæson spille Premier League, efter at de i denne sæson vandt den næstbedste engelske række, Championship.

Til at hjælpe dem med at overleve i Premier League har klubben nu forlænget med en af deres erfarne forsvarsprofiler i form af Timm Klose. Schweizeren får yderligere tre år i den engelske klub, meddeler de.

- Jeg er meget glad for at vi spiller i Premier League næste år, og det var en af grundene til, at jeg har valgt at blive i Norwich, fortæller Klose til Norwichs hjemmeside.

- Jeg elsker det her, og jeg føler mig virkelig hjemme. Det er første gang i min karriere, jeg kan sige det: at jeg føler mig hjemme andetsteds end i Schweiz. Det var en anden grund til, at jeg ønskede at blive.

31-årige Klose skiftede til Norwich fra tyske Wolfsburg i vinteren 2016 og var med til at rykke ud af Premier League i den sæson. I denne sæson har han noteret sig for 31 kampe og fire mål.

I Norwich er han blandt andet holdkammerat med den tidligere Brøndby-angriber Teemu Pukki, der blev topscorer i Championship med 29 mål i denne sæson.  

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.