• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Klopp afviser kæmpekøb: Vi kan ikke gøre som Manchester City

Med Liverpools store investeringer i truppen de seneste par år, vil dette transfervindue blive ganske roligt - modsat flere af de europæiske rivalers

Af Mikkel Sloth

Liverpool har de seneste par år brugt store summer på nye spillere som Virgil van Dijk, Alisson Becker, Naby Keïta og Fabinho, og det udmøntede sig sidste år i en Champions League-triumf og en tæt kamp om det engelske mesterskab.

I dette transfervindue har eksempelvi Real Madrid og FC Barcelona været meget aktive på transfermarkedet med flere store køb, mens også Premier League-rivalen Manchester City har slået sin egen transferrekord ved at hente midtbanespilleren Rodri i Atletico Madrid.

Men hvor rivalerne i både Europa og Premier League spiller med de økonomiske muskler, er der anderledes stille omkring Liverpool. Og det er der ifølge manager Jürgen Klopp en ganske god grund til. Det fortæller han til til klubbens hjemmeside

- Som jeg har sagt, vil det ikke bliver et stort transfervindue for Liverpool. Vi har investeret meget i holdet de seneste to år. Det kan vi ikke gøre hvert år. Folk tale om, at man skal bruge 300 millioner pund eller 200 millioner pund. Lige nu er det måske kun Barcelona og Real Madrid, der kan gøre det - Manchester City og PSG kan gøre det hvert år.

Selvom Liverpool denne sommer har et markant mindre transferbudget end rivalerne, er Jürgen Klopp dog fortrøstningsfuld. Og så vil han da heller ikke udelukke, at der kan handles en enkelt gang i løbet af transfervinduet

- Jeg er glad for holdet. Vi må se, om vi måske finder en enkelt position. Der er ikke noget pres, for det er ikke vigtigt at skrive under med en spiller. Vi har løsninger på alle situationer, afslutter den karismatiske manager selvsikkert.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.