2016-01-23 16:14
Foto: Polfoto/Jon Buckle

Liverpool vandt 5-4 over Norwich efter en vild afslutning, og det var Jürgen Klopp selvsagt tilfreds med.

Da Liverpool i overtiden lukkede et mål fra Sebastien Bassong ind til 4-4 troede man, at kampen var ovre - men få minutter senere lå bolden i netmaskerne i det modsatte mål, og Liverpool fik sejren, da Adam Lallana scorede til 5-4. 

Jürgen Klopp fortæller, at det ikke var en let kamp. 

- En utrolig kamp. Vi skal altid tro, at det er muligt, selvom det ikke var let i dag. Vi havde en del problemer til at starte med. Vi søgte efter selvtillid, men da vi begyndte at spille lidt fodbold så vi, hvad der var muligt, fortalte Klopp til BT Sport. 

- Dødbolde på dødbolde på dødbolde, og kampen ændrede sig, da modstanderen fik lidt mere selvtillid. Da jeg så, at der var fem minutters overtid kunne jeg ikke forstå hvorfor. Jeg synes, at vi var den fortjente vinder i en spektakulær kamp. Jeg tror, at det er en ny rekord, men vi skal løse vores problemer, for det her er ikke altid muligt, lød det fra Klopp, der også indrømmede, at the Reds var heldige. 

- Selvfølgelig var vi heldige, men vi var ikke for heldige, da de udlignede i overtiden. Det er meget følelsesladet, sluttede tyskeren. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?