• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Klopp garanterer: Barcelona påvirker ikke Premier League-kamp

Man vil ikke kunne se på Liverpools opstilling, at der venter en vigtig Champions League-semifinale fem dage efter aftenenes kamp mod Huddersfield i Premier League

Af Mikkel Sloth

Sæsonen nærmer sig hastigt afslutningen, og i Liverpool er man efter en flot sæson med i kapløbet om de to største trofæer. I Premier League kæmpes der en indædt kamp mod Manchester City om det engelske mesterskab, mens man også er nået til semifinalen i Champions League.

I sidstnævnte turnering møder Liverpool mægtige FC Barcelona på onsdag, mens man i aften tager imod danskerklubben Huddersfield i Premier League. Men selv allerede nedrykkede Huddersfield på papiret er den letteste af de to kampe, vil Liverpool-manager Jürgen Klopp ikke tænke på onsdagens storkamp, når han sætter sin startopstilling i aften.

Det fortæller han til Liverpools hjemmeside.

- Vi havde nok tid til at restituere efter den seneste kamp, og vi har nok tid til at restituere efter den næste kamp. Barcelona har intet at gøre med kampen fredag aften, lyder løftet fra den tyske manager.

Fokus er i stedet på at tage førstepladsen i Premier League tilbage. Den sidder Manchester City i øjeblikket på, og Liverpool af afhængige af et pointtab til mesterskabsrivalen, hvis de skal løfte trofæet. Der er kun tre kampe tilbage af sæsonen i Premier League.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.