• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Klopp giver Liverpool-spillerne fem fridage

Foto: Getty Images

Spillerne hos Liverpool får en god mulighed for at slappe helt af og få samlet energi forud for Champions League-finalen.

Af Morten Jørgensen

Det har kostet mange kræfter at være Liverpool-spiller på det seneste.

Klubben har brugt masser af energi på at kvalificere sig til Champions League-finalen og på at holde trit med Manchester City, og selvom det i første omgang ikke har kastet et trofæ af sig, bliver spillerne nu belønnet med fem fridage.

Liverpool Echo skriver således i dag, Jürgen Klopp har valgt at give spillerne i førsteholdstruppen fri efter tirsdagens restitutionstræning på Melwood. De efterfølgende fem dage kan spillerne frit bruge på at slappe af og lade batterierne op.

Når spillerne vender tilbage, vil de på mandag i næste uge rejse afsted til Marbella, hvor der venter en træningslejr på syv dage i den spanske sol.

Her mener Jürgen Klopp, at faciliteterne og det varme vejr vil give Liverpool-spillerne en optimal forberedelse til Champions League-finalen mod Tottenham den 1. juni i Madrid.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.