• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Klopp jubler over ny signing: Han er en rigtig holdspiller

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp glæder sig over, at Liverpool har hentet 24-årige Takumi Minamino, som ifølge ham er en sand holdspiller.

Af Victor Risager

Efter et par ugers rygter har Liverpool endelig bekræftet, at de henter japanske Takumi Minamino fra RB Salzburg, og englænderne meddeler, at den 24-årige japaner har fået en lang kontrakt i klubben.

Takumi Minamino kommer til Liverpool efter et efterår, hvor han har scoret ni mål på 22 kampe – blandt andet ét mod Liverpool på Anfield i Champions League – og cheftræner Jürgen Klopp glæder sig til at have japaneren til rådighed.

Læs også:Officielt: Liverpool henter offensivspiller i Salzburg

- Det er fantastisk nyt - en vidunderlig signing. Vi er virkelig, virkelig glade for det. Vores tilhængere har haft chancen for at se ham tæt på for nylig, så jeg behøver ikke at snakke meget om hans kvaliteter, for de er allerede kendt, siger Klopp til Liverpools hjemmeside og fortsætter:

- Takumi er en meget hurtig og meget klog spiller. Han finder plads mellem linjerne. Han er modig med bolden, men også modig uden bolden - en rigtig holdspiller. Han gør det bedste for andre.

Læs også:Syg Liverpool-stjerne tvivlsom til finalen ved VM for klubhold

Takumi Minamino kommer fra Red Bull Salzburg, og flere andre spillere i Liverpools trup har erfaring fra Red Bull-organisationen. Profilerne Sadio Mane og Naby Keita har også en fortid i den østrigske klub, og Jürgen Klopp har kun ros til overs for RB Salzburg.

- Hans Champions League-erfaring er en stor bonus, at han kommer fra den klub og organisation, som han gør, gør, at vi ved, at han er blevet godt trænet, er vant til et elitemiljø og havde alle de rigtige oplevelser. Det er ikke svært at se, hvorfor Salzburg er en foretrukken destination for spillere med stort talent og stor sult. Deres ry som en ideel moderne europæisk klub vil kun vokse, lyder det fra Liverpool-træneren.

24-årige Takumi Minamino tiltræder i Liverpool 1. januar.

Læs også:Video: Schmeichel indtog helterolle for Leicester i Carabao Cup

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus