• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Klopp lovpriser dansk indkastspecialist: Han gør en kæmpe forskel

Liverpool har hyret den danske indkasttræner Thomas Grønnemark, og danskeren får masser af ros af Jürgen Klopp.

Af plbold.dk

Liverpool meddelte i sidste uge, at de har hyret den danske indkastspecialist Thomas Grønnemark til at forbedre spillernes indkast på både førsteholdet og akademiet.

Grønnemark har altså ikke været i Meyserside-klubben i mange dage, men klubbens manager, Jürgen Klopp, hylder nu den danske træner.

- Jeg synes, at det er vigtigt, ikke bare for mig, men for alle andre, men for at være ærlig havde jeg aldrig hørt om en indkasttræner. Som fodboldmanager ved du en masse om forskellige ting. Jeg har spillet selv, jeg har været træner, siden jeg var omkring 18 år, men det betyder ikke, at jeg er målmandsspecialist, og jeg er tydeligvis ikke indkastspecialist.

- Jeg kender til forskellige bevægelser, og det har vi altid benyttet os af, men det var ikke 100 procent klart - måske er det udelukkende min egen fejl - hvordan jeg kunne forbedre spillerne med bolden og ikke dem, der bevæger sig.

- Da jeg hørte om Thomas stod det klart for mig, at jeg ville møde ham, og da jeg mødte ham, var det 100 procent klart, at jeg ville ansætte ham. Nu er han her, og vi arbejder på det fra tid til anden, og vi bruger også hans informationer, når han ikke er her. Han har allerede gjort en stor forskel. Det er godt, og drengene kan lide det. Han ved, hvad han snakker om, og det hjælper altid, når man vil forbedre sig.

Grønnemark har tidligere været ansat i AC Horsens i samme stilling.

Superliga

Mere Superliga

Fokus