2016-01-09 11:30
Foto: David Davies/Polfoto

Liverpool var hårdt ramt af skader, og stillede derfor op i en alternativ opstilling mod Exeter fredag aften.

De mest rutinerede spillere på Liverpools hold fredag aften mod Exeter var angriberen Christian Benteke, venstrebacken Jose Enrique, der spillede midterforsvarer i sin første kamp i over et år, og reservekeeperen Adam Bogdan. Resten af holdet bestod nærmest af reserveholds- og U21-spillere grundet store mængder skader til holdet. 

Alligevel formåede de at få et 2-2-resultat med fra FA Cup-kampen mod Exeter fra den fjerdebedste engelske fodboldrække, og dermed sikre sig en omkamp på Anfield Road, men selvom flere spillere skulle være klar til returkampen, så overvejer manager Jurgen Klopp at benytte samme opstilling i den kamp. 

- Måske spiller vi med de samme igen. Eventuelt er der andre spillere tilbage, eller måske bruger vi bare de samme elleve, sagde Klopp til BBC efter kampen. 

- Det var ikke fair for drengene, fordi de kun havde trænet sammen i 45 minutter, og tre-fire af dem var i en anden klub i går, og hentyder til blandt andet Tiago Ilori og Kevin Stewart, der blev hentet hjem fra lejeophold i andre engelske klubber grundet skadesituationen i klubben. 

Liverpool-holdet, der gennemførte kamp havde en gennesnitsalder på 22, og 10 af spillerne havde tilsammen spillet 13 kampe denne sæson. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?