• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Klopp storroser Guardiola: Han er verdens bedste træner

Klopp storroser Guardiola: Han er verdens bedste træner
Foto: Getty Images

Liverpools tyske cheftræner er imponeret af Pep Guardiola, som, han mener, er verdens bedste træner.

Af Victor Risager

Liverpool kommer på en stor prøve søndag, når de tager imod Manchester City på hjemmebane i Premier League. Det er nemlig verdens bedste træner, der står i spidsen for Manchester-klubben, mener Liverpools tyske cheftræner, Jürgen Klopp.

- Min respekt for Pep Guardiola kunne ikke være større. Han er verdens bedste træner, og det gør det så svært, men så spændende at spille mod hans hold.

- Jeg har et rigtig godt forhold til Pep. Et par gange før disse kampe siger du et par ting, og så indser man, at det kunne have været misforstået, men så er det virkelig vigtigt at sige, at jeg virkelig kan lide og respekterer Pep og hans trænerstab, fortæller Klopp til Sky Sports.

I sidste sæson vandt Manchester City Premier League foran blandt andre Liverpool, og det glædede Klopp, at det var Guardiolas mandskab, hvis ikke hans eget Liverpool-hold kunne vinde.

- Jeg har sagt det et par gange, at hvis vi ikke kunne blive mestre i sidste sæson, så var det fint, at det blev Manchester City. De havde en fremragende sæson. Jeg respekterer det meget - jeg elsker det, faktisk. At se på dem er rigtig godt.

Inden det indbyrdes møde ligger de side om side i toppen af Premier League med 19 point efter syv runder. Der er kampstart 17.30 søndag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.