• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Klopp svarer Beckenbauer: Jeg har en lang kontrakt med Liverpool

Foto: Getty Images

Franz Beckenbauer vil gerne have Jürgen Klopp som Bayern München-træner, men træneren understreger, at han har en lang kontrakt med Liverpool.

Af Victor Risager

Jürgen Klopp kunne lørdag aften løfte Champions League-trofæet, efter at hans Liverpool-mandskab besejrede Tottenham i finalen. Efterfølgende er den tyske træner blevet rost af mange i fodboldverdenen. En af dem var den tyske legende Franz Beckenbauer, der gjorde det klart, at han håber, at Klopp en dag tager til Bayern München.

- Jeg ønsker, at han en dag kommer til Bayern. For mig er han en af verdens bedste trænere, og det, han startede i Dortmund, har han udviklet i Liverpool, fortalte Beckenbauer til Bild.

Det ønske svarer Klopp nu på, og det lyder ikke til, at Beckenbauer får sin vilje foreløbig.

Jürgen Klopp understreger, at han har en lang kontrakt med Liverpool, og at Bayern München i øjeblikket en dygtig træner.

- Jeg kan godt lide Franz - og han kan lide mig. Men jeg har en lang kontrakt med Liverpool, fortæller Klopp til Bild og fortsætter:

- Jeg foretrækker, at han siger sådan noget, i stedet for at jeg ikke kan gøre noget. Men både Bayern München og Borussia Dortmund har meget gode trænere. Jeg ved ikke, hvad der sker om fem år eller mere. Måske vil der være helt andre trænere, der kvalificerer sig.

Klopp, der har været i Liverpool siden 2015, har kontraktudløb med den engelske klub i sommeren 2022. Før han kom til Liverpool var han syv år i Borussia Dortmund.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.