2016-01-07 13:04
Foto: Rui Vieira/Polfoto

Skadeslisten i Liverpool bliver bare længere og længere, men det er ikke Jürgen Klopps skyld. Det siger manageren selv, efter Sam Allardyce har antydet, at det er.

Sam Allardyce og Jürgen Klopp er ikke de bedste venner. "Big Sam" har kaldt Klopp for en blød tysker, og forleden var han igen ude riven efter Liverpool-manageren. Her sagde han, at klubbens skadesproblemer måske skyldes Klopp krævende spillestil.

Den slags vil Klopp dog ikke høre tale om. Han mener ikke, at de 11 skader til førsteholdsspillere har noget med hans pres-betonede fodbold at gøre.

- Jeg kendte godt til Premier League. Det er ikke et problem. Måske har han (Allardyce, red.) tid til at tænke på Liverpools problemer, siger Klopp ifølge Sky Sports.

- Folk taler om intensiteten i min stil. For to uger siden havde vi ingen anelse om, at der ville være et problem i midterforsvaret. Sandheden er, at vi er nødt til at reagere på situationen. Det er svært at finde kvalitetsspillere. Vi har øjnene åbne.

Uanset om skylden er Klopps eller ej, så bliver Liverpools skadesliste længere og længere. I tirsdagens Capital One Cup-semifinale udgik både Dejan Lovren og Philippe Coutinho, mens Kolo Touré måtte spille kampen færdig med krampe.

Ingen af de tre bliver klar til FA Cup-opgøret mod Exeter City i morgen, fortæller Klopp.

- Det er mere alvorligt med Phil end Dejan og Kolo, men ingen af de tre spillere bliver klar til i morgen. Vi ved ikke præcis hvornår. Kolo var krampe, men tre dage efter er han ikke klar. 

- Det er ikke noget problem i næste uge. Dejan vil være klar efter Manchester United (17. januar, red.), og Phil har brug for én eller to uger mere. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?