• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Gustav Tornby

Klopp: Vi henter ikke Lorenzo Insigne

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp understreger, at Liverpool ikke kommer til at hente Lorenzo Insigne til sommer og forudser, at klubben får et roligt transfervindue.

Af Gustav Tornby

Meldinger i den italienske samt engelske sportspresse kunne i løbet af ugen fortælle, at Liverpool havde vist interesse i Lorenzo Insigne. 

Den idé afviste Jürgen Klopp dog blankt på et pressemøde torsdag. 

- Vi kommer ikke til at hente Lorenzo Insigne. Han er en rigtig god spiller, men mit bud er, at han har en lang kontrakt med Napoli. Vi kommer end ikke til at forsøge, fortæller tyskeren ifølge Sky Sports. 

Klopp kunne yderligere berette, at han regner med, at sommerens transfervindue bliver et roligt et af slagsen for The Reds. 

- Det er altid sværere at forbedre et hold, når det bliver bedre, men det er et godt tegn. Transfers sker ikke for at gøre folk glade, det er rent faktisk til for at gøre holdet bedre. Den bedste måde at gøre det på er ved træning og hvis man så skal hente nogen, så gør man det. 

- Holdet er godt balanceret. Vores planer er ikke offentlige. Bliver det Liverpool Football Clubs' største transfervindue nogensinde? Nej, men I var nok også blevet overrasket, hvis jeg havde sagt ja, fortæller tyskeren til den fremmødte presse, inden han dog holder døren på klem. 

- Vores øjne er altid åbne og vi kigger altid, slutter han. 

Klopp fortalte også, at han forventer at have Mohamed Salah klar til Liverpools kamp mod Huddersfield på fredag. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.