• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Anonym engelsk klubejer: 40 procent risiko for at sæsonen bliver aflyst

Foto: Getty Images

Ejeren af en Premier League-klub vurderer, at der er 40 procents chance for, at sæsonen ikke blive genoptaget.

Af plbold.dk

En klubejer, som foretrækker at fremstå anonym, fortæller til Sky Sports, at der er omtrent 40 procent chance for, at Premier League ikke vender tilbage denne sæson.

- Ingen ved, om vi kommer til at spille igen. Jeg synes, det ville være bedst at fjerne nedrykningsspillet og lade Leeds og West Brom rykke op, fortæller klubejeren til Sky Sports.

Det kommer dog ikke til at ske, hvis man skal tro det engelske fodboldforbund. FA har udelukket, at man fjerner nedrykningen fra Premier League, og kan sæsonen ikke spilles færdigt, skal den afgøres på sportslig merit - formentligt ved at udregne det gennemsnitlige antal points per kamp, som klubber får.

Liverpool skal altså nok blive mestre, selvom sæsonen måske ikke bliver genoptaget. Det er snarere i den anden ende af tabellen, der opstår problemer, mener klubejeren.

- Uanset hvordan man måske udregner tabellen, hvis ikke sæsonen kan spilles færdig, så kommer nedrykkerne til at sagsøge. Det er derfor, jeg er imod nedrykning, siger den anonyme klubejer.

Alle 20 Premier League-klubber drøfter denne uge mulige måder, man kan genoptage sæsonen på. Den britiske regering gav nemlig tilladelse til, at Premier League kan blive genoptaget fra den 1. juni, medmindre coronasituationen tager en drejning til det værre.