Wengers kontrakt udløber til sommer: Cazorla sikker på at manageren fortsætter
2016-01-19 10:05
.

Emmanuel Eboué er på jagt efter en ny klub efter bruddet med Galatasaray og drømmer selv om at blive Arsenal-spiller igen.

32-årige Emmanuel Eboué sender en kærlighedserklæring til Arsenal og opfordrer dem til at hente ham tilbage.

Eboué forlod Arsenal i 2011 efter at have tabt pladsen til Bacary Sagna på højrebacken og rejste til tyrkiske Galatasaray.

Nu er forsvarsspilleren fra Elfenbenskysten klubløs og har været det siden sommer. Han håber, at Arsenal vil overveje at hente ham tilbage.

- Vi kigger på andre muligheder, men jeg ville elske at vende tilbage til Arsenal, siger Eboué til avisen The Sun.

Det sidste år i Tyrkiet tilbragte spilleren på U/21-holdet i Galatasaray, fordi præsidenten ikke kunne lide ham, påstår Eboué selv.

- Jeg kom tilbage til træning og fik at vide, jeg ikke ville spille. Præsidenten i Galatasaray fortalte træneren på det det tidspunkt, at han ikke skulle vælge mig. Den måde, jeg blev behandlet på, var meget uretfærdigt, siger Eboué.

Eboué opnåede i sine seks Arsenal-sæsoner 214 kampe og 25 scoringer. 

Hvis han skulle ende i Arsenal, virker det usandsynligt, at han kan slå stortalentet Hector Bellerin af på højrebacken. Omvendt rygtes franske Mathieu Debuchy væk i dette transfervindue, så måske kan Arsenal fristes til at hente Eboué ind som gardering.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Er mesterskabet i England afgjort?