• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Pirchert

Lacazette afviste PSG og skiftede til Arsenal

Flere store stjerner valgte at skifte til Paris Saint-Germain i sommers, men Alexandre Lacazette var aldrig i tvivl.

Af Oliver Pirchert

For lige omkring 436 millioner kroner hentede Arsenal sin nye angriber fra Lyon. Alexandre Lacazette havde tiltrukket sig opmærksomhed efter en flyvende sæson med 36 mål i 44 kampe for den franske klub i Ligue 1.

Det fik også storklubben, PSG, til at få øjnene op for spilleren, men Alexandre Lacazette havde ingen intentioner om at spille i den mørkeblå Paris-trøje.

- Vi snakkede med PSG, men jeg vidste godt, at det ikke var den her klub, jeg ville skifte til. I Frankrig ville jeg kun spille for Lyon, siger Arsenal-profilen til RMC Sport og afslører, at særligt muligheden for at spille i Premier League fristede:

- PSG kunne have udviklet mig som spiller grundet deres dygtige spillere, men jeg ville hellere spille i en anden liga. 

Den franske landsholdsspiller har allerede markeret sig i Arsenal med flere mål. Spilleren har dog ikke scoret på udebane i Premier League endnu, og det vil han meget gerne ændre på.

- På Emirates har jeg været effektiv. Nu er jeg nødt til at fortsætte med samme statistikker på udebane, siger Alexandre Lacazette.

Spilleren gør sig nu klar til et par vigtige kampe for Frankrig i VM-kvalifikationen. Nationen skal forsøge at fastholde førstepladsen i Gruppe A med kampe mod Bulgarien og Hviderusland.

Superliga

Mere Superliga

Fokus